nl
nl

Interim Business Controller – Zuid-Holland

Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Business Controller. De opdracht start medio juli en heeft een looptijd van in eerste aanleg 6 maanden. Er geldt een optie op verlenging en de gevraagde inzet is 28 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, actief in de voedingsmiddelen industrie, heeft DutchDare International gevraagd de werving & selectie te doen van een HR adviseur. De gevraagde inzet is 32-40 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Specialist Financiële Administratie. De opdracht start medio juli en heeft een looptijd van tenminste 3 maanden. De gevraagde inzet is 20 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een zakelijke dienstverlener, heeft DutchDare International gevraagd de werving & selectie te verzorgen van een Senior Administrateur. Het betreft een vaste baan voor 32-38 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Teammanager Financiën. De opdracht heeft naar verwachting een duur van tenminste 6 maanden en er geldt een optie op verlenging. De gevraagde inzet is gemiddeld 36 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Strategisch Financieel Adviseur. De opdracht start begin april en vraagt een fulltime inzet (36 uur per week). De looptijd van de opdracht is tenminste 12 maanden en er geldt een optie op langdurige verlenging.
Lees verder