nl
nl

Reporting en Consolidation

Specialist (W&S)

Een van onze opdrachtgevers, actief in de duurzame energie, heeft DutchDare International gevraagd de werving en selectie te doen van een Reporting en Consolidation Specialist voor een vast dienstverband. Deze aansprekende opdrachtgever is complex en vooruitstrevend. 

Organisatie

In de rol van Reporting en Consolidation Specialist ben je werkzaam op de afdeling Group Accounting. Vanwege de start van een project, is onze opdrachtgever op zoek naar een collega die consolidatie vraagstukken zich snel eigen kan maken, als uitbreiding van het team. Je werkt met name samen met je collega's van Group Accounting en Financial Control. De reporting werkzaamheden zijn gericht op het rapporteren aan de moeder organisatie, waarbij je nauw samenwerkt met collega's in het buitenland.

Functie

 • Op kwartaalbasis rapporteren aan de moedermaatschappij conform ontvangen instructies in overleg met collega's van de de moedermaatschappij.
 • Managen van het maandelijkse consolidatieproces binnen de groep.
 • Beantwoorden van complexe consolidatie vraagstukken zowel op inhoud als techniek (SAP/ BPC).
 • Managen van de relatie met de externe accountant binnen jouw aandachtsgebied, op kwartaalbasis.
 • Overige rapportage, zoals CBS of vanuit financieringsvereisten.
 • Optimaliseren van het consolidatieproces volgens J-Sox.

Functie-eisen

Je beschikt over een solide basis in Reporting & Consolidation bijvoorbeeld opgedaan vanuit de Big4 en aangevuld met ervaring in het bedrijfsleven. Je bent cijfermatig analytisch sterk, een echte doener, een doortastende procesmanager en beschikt over bovengemiddelde communicatie en stakeholdermanagement skills.Profiel:

 • Vanaf 5-7 jaar relevante ervaring in Reporting en Consolidation.
 • Ervaring binnen een internationale omgeving op een Corporate afdeling.
 • Gedegen kennis van SAP/BPC en IFRS.
 • Sterke affiniteit met automatisering en processen.
 • Je beschikt over een master Accounting & Control en bij voorkeur aangevuld met een RA-titel.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande functie voorwaarden voldoet.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.