nl
nl

Reporting Specialist – Zuid-Holland

Reporting

Specialist

Een van onze opdrachtgevers, actief in de industrie, heeft DutchDare International gevraagd de werving en selectie te doen van een Reporting Specialist. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil je graag assisteren in het plannings-, begrotings- en afsluitproces, neem dan contact met ons op. Het betreft een fulltime (40 uur/week) dienstverband.

 • Nederland - Zuid-Holland
 • Industrie - Overig
 • 40 uur per week
 • Vacature-ID:1224

Organisatie

Werken bij onze opdrachtgever betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit jouw stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

Functie

Als young professional met een grote affiniteit voor IT word jij verantwoordelijk voor het informatiesysteem waarin de financiële gegevens van honderden entiteiten zijn opgenomen. Je waarborgt de juistheid van gebruikte (master)data en bent het brein achter ohet rapportagesysteem. Finance collega’s uit heel de wereld (er zijn ruim 300 gebruikers) weten jou te vinden met vragen over invoer, rapportages en om data uit de grote database voor hen te ontsluiten.In jouw functie ondersteun je, in een internationale omgeving, het group reporting team bij de totstandkoming van de financiële en management rapportages, waaronder ad hoc analyses en het realiseren van veranderingen om te voorzien in nieuwe informatiebehoeften.Je vindt kwaliteit van werk belangrijk en hebt oog voor details. Daarnaast werk je goed in teamverband, heb je een flexibele instelling en een positieve spirit.Wat je gaat doen als reporting specialist:

 • Actief gebruik van het rapportagesysteem.
 • Zorgen dat de applicatie meegroeit met veranderende informatiebehoeften van gebruikers.
 • Verzorgen en bouwen van rapporten.
 • Collega’s helpen met hun vragen.
 • Assisteren in het plannings-, begrotings- en afsluitproces.
Hybride werken is mogelijk.

Functie-eisen

Je maakt het verschil als reporting specialist als je het volgende meebrengt:

 • Een afgeronde opleiding op hbo niveau, met ca. 2-3 jaar werkervaring.
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.
 • Uitgebreide ervaring met MS-Excel en MS Word.
 • Sterke affiniteit met finance en computers en interesse om je te verdiepen in het systeem.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.