nl
nl

Sales Consultant (DutchDare International) – Rotterdam

Sales Consultant

(DutchDare International)

DutchDare Internatonal is op zoek naar een zeer gemotiveerde en resultaatgerichte Sales Consultant om ons sales team te versterken, gespecialiseerd in interim Finance/HR oplossingen. Als Sales Consultant ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten, het identificeren van hun behoeften en het bieden van op maat gemaakte (interim of w&s) oplossingen om aan die behoeften te voldoen. Je bent dus dé businesspartner van de opdrachtgever. Je bent van nature een out performer en zoekt een organisatie met gelijkgestemden. Die organisatie... dat zijn wij: DutchDare International

 • Nederland - Zuid-Holland
 • Zakelijke dienstverlening - Arbeidsbemiddeling, uitzendbureaus e.d.
 • 40 uur per week
 • Vacature-ID:1379

Organisatie

DutchDare International is een snel groeiende organisatie. Wij zijn erg goed in het oplossen van staffing vraagstukken bij onze opdrachtgevers. Dat vinden wij niet alleen zelf, veel belangrijker is het feit dat onze opdrachtgevers en de kandidaten die wij bemiddelen dat ook vinden. Wij bieden onze opdrachtgevers oplossingen, gebaseerd op onze eigen kennis en ervaring. Hoe die oplossing er uitziet? Dat wisselt: soms is dat met de inzet van een interim professional, soms juist met een traject van werving en selectie en soms... soms door gewoon goed en actief te luisteren en zo nodig advies te geven.Spreek je onze medewerkers dan zullen zij je vast vertellen dat onze organisatie te klein is om veel lijnen te hebben. Hiërarchie, laten we vooral niet te ingewikkeld doen. Van belang is openheid, eerlijkheid, respect voor elkaar, de wil om samen te werken en vooral onze klanten te helpen. Niet alleen opdrachtgevers dus, vooral ook kandidaten. Dat doen we met elkaar, geen onderlinge strijd, geen wedstrijd om de meeste kandidaten in je portefeuille. Wij houden van hard en effectief werken en daarmee samengaand houden wij ook van een feestje. Ook feestjes zonder aanleiding, die bedenken we wel ter plekke.Dat zijn wij... DutchDare International

Functie

Dit zijn jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Genereren van nieuwe business door het proactief signaleren en nastreven van verkoopkansen op het gebied van interim Finance/HR oplossingen.
 • Het bouwen en onderhouden van relaties met klanten, waaronder het geven van verkooppresentaties, het onderhandelen over contracten en het bieden van uitzonderlijke klantenservice.
 • Begrijpen van de behoeften van de klant en het bieden van op maat gemaakte oplossingen.
 • Je overtreft sales doelstellingen door de verkoopcyclus effectief te beheren, van suspect tot deal closing en after sales.
 • Je werkt samen met de recruiters om de opdrachtgever snel, adequaat en vooral kwalitatief van dienst te zijn.
 • Je bent en blijft op de hoogte van trends in de branche, marktomstandigheden en activiteiten van concurrenten om nieuwe verkoopkansen te identificeren en de concurrentie voor te blijven.
 • Je verzorgt regelmatig rapportages over jouw resultaten en prognoses aan jouw manager.

Functie-eisen

 • Je hebt bewezen staat van dienst met succesvolle sales ervaring, bij voorkeur op het gebied van Finance/HR staffing oplossingen.
 • Uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden, met het vermogen om relaties met klanten op te bouwen en te onderhouden.
 • Zelf gemotiveerd en resultaatgericht, met het vermogen om zelfstandig te werken en verkoopdoelstellingen te halen.
 • Vermogen om te werken in een snelle, dynamische omgeving en zich aan te passen aan veranderende prioriteiten.
 • Sterke organisatorische vaardigheden en oog voor detail.
Als je een zeer gemotiveerde en resultaatgerichte persoon bent met een passie voor sales en je bent op zoek naar een job met de mogelijkheid om een ​​significante impact te maken, dan horen we graag van je. Uiteraard is jouw CV voor ons interessant, maar wellicht kunnen we het beste eerst eens bellen. Sales professionals nemen het initiatief. Gert-Jan Hartelust is bereikbaar via 06-4491 8413 of email hartelust@dutchdare.nl

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.