nl
nl

Senior Hoofd

Administratie/Financial Controller

Een van onze opdrachtgevers, een koepel van scholen, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Senior Hoofd Administratie/Financial Controller. De opdracht start per direct, heeft een looptijd van 3-6 maanden (tot de definitieve invulling is geregeld) en vergt een fulltime inzet.

Organisatie

Onze opdrachtgever bevindt zich in een fusietraject met een andere scholen koepel. Uiteindelijk zal de koepel ongeveer 25 scholen in beheer hebben.

Functie

De financiële organisatie werkt volgens 'business as usual' tijdens het fusie traject. Het gevolg hiervan is dat ondersteuning gewenst is. De begroting wordt grotendeels van bovenaf opgelegd aan de scholen, het is jouw taak de scholen 'ownership' te geven, zodat zij het gevoel hebben dat de begroting van hen is. Daarmee wordt draagvlak verkregen.Als linking pin tussen de scholen enerzijds en de centrale backoffice anderzijds houd jij je bezig met onder andere:

  •  de begrotingscyclus
  • de kwartaal- en jaarrapportages

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau.
  • 3-4 Jaar ervaring in bovenstaande rol.
  • Ervaring binnen het (primair) onderwijs is een pré, zeker geen must.
  • Je bent doortastend en leergierig.
  • Communicatief ben je vaardig, op alle niveaus.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.