nl
nl

Senior Recruiter

DutchDare International Rotterdam

Je zoekt een bureau dat vernieuwend en onderscheidend is. Dat betrokkenheid toont en oprecht geïnteresseerd is in zowel de opdrachtgevers als de kandidaten. Een bureau dat vooruit denkt, op de hoogte is van relevante ontwikkelingen in het werkveld en een uitstekende gespreks- en sparringpartner is. Dát bureau is DutchDare International. We Dare! 

Organisatie

Ons doel is organisaties te helpen daar waar extra deskundigheid een oplossing kan bieden. Zowel voor interim-opdrachten als voor trajecten van werving & selectie. DutchDare International onderscheidt zich hierbij duidelijk van de concurrentie. Zo hebben wij  oprecht plezier in ons werk en dagen we elkaar uit om continu aan verbeteringen in onze processen te werken. Vanuit onze gedrevenheid tillen we onze relaties en elkaar iedere keer weer naar een hoger niveau en dat merk je. Wij willen altijd meer weten en vooral ook meedenken. Wij zijn de volwaardige gesprekspartner, op elk niveau. Ieder bezoek aan een opdrachtgever of gesprek met een kandidaat zet ons aan het denken.

Functie

Om onze continue groei te ondersteunen en onze klanten steeds beter van dienst te zijn zijn wij per direct op zoek naar een ervaren en zeer gemotiveerde recruiter.In deze rol focus jij je op de aanvragen van zowel (lokale) overheden als van de zakelijke markt.

Functie-eisen

Je bent een professional met minimaal 4 jaar werkervaring in arbeidsmarktbemiddeling. Deze ervaring heb je opgedaan bij een intermediair/uitzendbureau of een marktplaats/portal. Het is een pré als je kennis en ervaring hebt met Finance, ICT of HR. Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding en recruitment is echt jouw ding. Je bent gedreven, flexibel, resultaatgericht en een team player. Je komt te werken in een klein team met ervaren collega’s en daar sluit je snel naadloos bij aan. Je hebt doorzettingsvermogen, creativiteit om langs verschillende wegen de juiste kandidaat te vinden en staat open om te blijven leren en jezelf te verbeteren. We zoeken geen kloon van onszelf, maar juist een ervaren recruiter die daadwerkelijk iets toevoegt aan het bestaande team. Kortom, wil jij je verder ontwikkelen in een professionele en uitdagende organisatie en tegelijkertijd  plezier hebben in je werk: Bel ons!. Wij gaan graag het gesprek met je aan.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website.Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je zoveel mogelijk van de inde taak omschrijving en functie eisen omschreven woorden laat terugkomen in je CV. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Wat verwachten wij in jouw motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoordt je daarin waarom jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cybersecurity erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.