nl
nl

Interim Financieel Adviseur (gemeente) – Midden van het land

Introductie Een van onze opdrachtgevers, een middelgrote gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur. De opdracht start medio oktober, heeft een looptijd van 4 maanden en vraagt een parttime inzet van 32 uur per week. Er geldt een optie op verlenging van maximaal 8 maanden.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeenschappelijke regeling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim HR Adviseur. De opdracht start begin oktober, heeft een looptijd van tenminste 6 maanden en vraagt een inzet van gemiddeld 28 uur per week. Er geldt een optie op verlenging.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeenschappelijke regeling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur Treasury. De opdracht start begin oktober, heeft een looptijd van minimaal 6 maanden en kan maximaal een jaar verlengd worden. De gevraagde inzet is fulltime, 36 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een publieke instelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Adviseur Planning & Control. De opdracht start medio september, heeft een looptijd van zeker 6 maanden en vraagt een fulltime inzet (36 uur per week). Er geldt een optie op verlenging.
Lees verder