nl
nl

Interim BI Specialist (gemeente) – Midden van het land

Introductie Een van onze opdrachtgevers, een grote gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim BI Specialist voor het Sociale Domein. De opdracht start medio juli 2021 en vraagt een inzet van 32 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een publieke instelling, heeft dutchDare International gevraagd de selectie te doen van een interim Teamleider PSA (Personeels- en Salaris Administratie). De opdracht start begin juli, vraagt een inzet van 36 uur per week en heeft een looptijd van tenminste 5 maanden.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een publieke organisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur. De opdracht start begin augustus en heeft een looptijd van tenminste 5 maanden. De gevraagde inzet is 32 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur (Sociaal Domein). De opdracht start per direct, heeft een looptijd van minimaal 4 maanden en vraagt een fulltime inzet (36 uur/week). 32 uur is bespreekbaar. Er geldt een optie op verlenging.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een kleine gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur (Sociaal Domein). De opdracht start per direct, heeft een looptijd van minimaal 4 maanden en vraagt een inzet van 24 uur per week. Er geldt een optie op verlenging.
Lees verder