nl
nl

Interim Business Controller Sociaal Domein – Midden van het land

Introductie Een van onze opdrachtgevers, een Gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Business Controller Sociaal Domein. De duur van deze opdracht is naar verwachting 3 tot 6 maanden.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Adviseur AO/IC. De opdracht start op korte termijn en heeft een looptijd van minimaal 3 maanden met een optie op verlenging. De werkzaamheden worden grotendeels op afstand uitgevoerd.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeentelijke uitvoeringsorganisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Finance Professional. De inzet bedraagt 32 tot 36 uur per week voor een periode van minimaal 6 maanden met een optie op verlenging.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een overheidsinstelling in Zuid-Holland, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Adviseur Projectbeheersing. Naar verwachting heeft de opdracht een duur van 6 maanden met een inzet van 36 uur per week en een optie op verlenging.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente (50.000+ inwoners), heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Adviseur planning & control sociaal domein. De opdracht start op korte termijn, vraagt een inzet van 32 uur per week en heeft een looptijd van minimaal 6 maanden. De werkzaamheden worden grotendeels op afstand uitgevoerd.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een 40.000+ gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Financieel Adviseur. De opdracht kan per direct starten, vraagt een full-time inzet (36 uur/week) en heeft een looptijd van 3 maanden met een optie op langdurige verlenging.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een instelling in de welzijnszorg, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen voor een Interim Medior Business Controller (Jeugdzorg). De opdracht kan per direct starten, vraagt een full-time inzet en heeft een looptijd van tenminste 6 maanden met een optie op verlenging.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een publieke instelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Projectleider roll-out Teams/SharePoint. De opdracht start medio oktober, vraagt een inzet van 32 uur per week en heeft een looptijd van uiterlijk 10 maanden.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur SW. De opdracht start begin november en heeft een looptijd van 3 tot 6 maanden, met de optie op verlenging. De gevraagde inzet bedraagt 32 tot 36 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, actief in de zorg, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Projectleider Functioneel Systeemoptimalisatie (AFAS). De opdracht heeft een looptijd van 3 tot 6 maanden. De gevraagde inzet is bespreekbaar.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Medewerker (Sociaal Domein). Deze middelgrote gemeente is vooruitstrevend in de wijze van werken en het faciliteren van haar medewerkers daarvoor.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een semi-publieke instelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Medewerker Financial Accounting. De opdracht start op korte termijn, heeft een looptijd van in ieder geval 2 maanden en vraagt een inzet van 36 uur per week.
Lees verder