Daar zijn wij dan!

Welkom! Welkom bij het nieuwste bureau voor interim management. En welkom op onze website, goed dat je ons gevonden hebt. Wij zijn DutchDare International.

Een nieuwe onderneming opzetten, dat is wel even aanpakken. Alles vanaf scratch. Wat gaan we doen? Wie gaan dit doen? Waarom? En hoe? Allemaal vragen die beantwoord moeten worden voordat je aan de slag kunt. Velen van jullie hebben dit pad al gelopen bij het starten als freelancer. De kamer van koophandel, een bankrekening, een idee, de website en alles wat daarbij komt kijken.

Maar goed, dat hebben we nu dus achter ons. Een van de belangrijke vragen die we ons gesteld hebben is deze: Wie willen we zijn? Wat willen we uitstralen? Wat zijn onze kernwaarden?

En daar zijn we nu uitgekomen.

Wij zijn betrouwbaar, vakkundig en willen plezier maken tijdens en buiten ons werk. We willen eerlijk zaken doen, fair business.

Een tweede belangrijke vraag die we hebben moeten beantwoorden is: Waarom zit de wereld op ons te wachten en hoe kunnen we uitblinken in wat we doen? Iedereen wil ergens in uitblinken, ergens heel goed in zijn en dat ook erkend zien. Maar hoe doe je dat?

Ik denk dat we daar ook uit zijn; we zijn gewoon heel goed in vrienden maken…… hoe simpel kan het zijn vraag je je af. Nou, dat valt nog wel mee! Want net als in je privé leven is vrienden maken één ding, vrienden blijven is een ander ding. For better and for worse. In onze ervaring wordt en blijf je vrienden als je elkaar de ruimte geeft, respect hebt voor elkaars belangen, gekkigheden en standpunten. En daar naar handelt. Je wilt met elkaar lachen en als het moet samen huilen. Wellicht klinkt dit allemaal wat simpel, maar wij zien dat anders. Wij zien dat als één van onze kernwaarden: vrienden maken en blijven.

En ja, wat betekent dat in het zakelijk leven? Afspraken nakomen, eerlijk adviseren, nee kunnen zeggen, doorvragen en geen aannames doen. Open en transparant zijn. Gewoon, omdat ons dat een goed gevoel geeft. Gaan we dat altijd waarmaken? Geen idee! Ik weet wel dat we dag in, dag uit onze stinkende best doen te leven naar onze kernwaarden.

Maar zoals de Engelsen zeggen:”The proof is in the eating of the pudding”.

Zelf ervaren? Neem contact met ons op! Inschrijven kan natuurlijk ook direct door deze link te volgen