Kennis moet je delen

Dat deden we, dat doen we en dat blijven we doen.
Om het iets concreter te maken, Bij DutchDare denken en vinden we dat er
geen geheimen bestaan. Er is alleen informatie die je nog niet hebt. En de vraag die daaruit volgt is logischerwijze: hoe kom je dan aan die informatie?
Wij willen kennis delen en nodigen jou uit je kennis te delen. Met ons, met ons netwerk en met iedereen die contact met ons heeft. Dat doen we door publicaties te delen op LinkedIn, de website (https://www.dutchdare.nl) en Twitter. Vanzelfsprekend worden de publicaties eerst door ons beoordeeld en als we overgaan tot publicatie…. Dan krijg jij uiteraard alle credits.
Wie nodigen we uit? Iedereen met relevante kennis, mening of opinie binnen de vakgebieden Finance, HR en ICT. Waar gaat de publicatie over? Geen idee! Voorwaarde is alleen dat de content relevant is. En wij van wc-eend denken dat we dat kunnen beoordelen doordat we dagelijk in de markt zijn.
Dagelijks spreken wij met interimmers, hiring managers, thought leaders. Ook wij moeten dagelijks onze kennis blijven aanscherpen, maar dat is logisch. Deze gespreken zijn niet alleen bedoeld om kennis te vergaren of om een job-intake te doen. Dat zou namelijk helemaal niet zo leuk zijn. Nee, deze gesprekken zijn vooral bedoeld om kennis te delen.
We zijn dus knowledge brokers. Maar dan human-to-human. Outside-in denkend en handelend in plaats van inside-out.
Is dit de ideale vorm van marktbewerking? Geen idee… en het past wel volledig bij ons. Zo zijn we dus.
Dus…. Ik daag je uit! Deel je kennis!
Eens? Moet kennis gedeeld worden? Wat vindt jij?

Zelf ervaren? Neem contact met ons op! Inschrijven kan natuurlijk ook direct door deze link te volgen