Responsible Disclosure

Dutch Dare International is een knowledge provider.

Kennis op het gebied van Finance, HR en Cyber Defence & IT.

Wij zijn uiteraard te vinden op het web en mailen de hele dag door. Wij streven naar een goed beveiligde IT omgeving waar al onze bezoekers met een gerust hart een mail naartoe kunnen sturen, data kunnen opslaan en informatie kunnen krijgen.
Om die reden hebben wij een Responsible Disclosure beleid opgesteld. Eerlijk is eerlijk, dit hebben wij niet zelf verzonnen, we gebruiken daarvoor een “Standaard Beleid”.

Op basis hiervan hebben we de volgende acties ondernomen:
1. Wij hebben onze infra structuur partners attent gemaakt op een aantal mogelijkheden om onze IT systemen beter te beveiligen.
2. Natuurlijk hebben we onze eigen processen en procedures onder de loep genomen. Ook daar viel wel iets te verbeteren.
3. Het zal je niet verbazen dat we ook gekeken hebben naar onze concurrenten en wat zij op het gebied van informatiebeveiliging doen. Dat was even schrikken……

Dutch Dare International zal nooit claimen 100% veiligheid te kunnen bieden; wie wel? Kwaadwillenden hebben altijd meer tijd om wegen te vinden om onze veiligheid te omzeilen. De vraag is dan uiteraard, als er een breach is, hoe kunnen er we er dan voor zorgen dat wij dit ook weten? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze relaties daar zo min mogelijk nadeel van ondervinden?

Om die reden hebben wij dus het Responsible Disclosure beleid ingericht. Meer weten over dit beleid? Spring naar onze Responsible Disclosure pagina en kijk zelf.

Wij houden ons altijd aanbevolen voor opmerkingen en verbeteringen.

En als je dan toch aan het rondkijken bent, check dan ook even bij andere voor jou relevante websites hoe het daar met de veiligheid gesteld is. Dat kun je deels checken op de pagina van Internet.nl

We wensen je veilig internetverkeer!