slider_2

Vakantietijd

Ruim drie maanden verder, DutchDare krijgt steeds meer gezicht! Natuurlijk, klein als we zijn past ons alle bescheidenheid. Dat gezegd hebbende, we doen het goed in de markt van bemiddelaars. Wat ons onderscheidt van anderen? In ieder geval één ding; het verloop….

Toegegeven, we bestaan pas sinds kort. Dat neemt niet weg dat we geen verloop kennen 😉 Als ik her en der om mij heen kijk is dat soms wel anders. De markt is kennelijk erg wispelturig. Hebben mensen het niet meer naar hun zin? Is het gras groener bij de buren of lijkt dat maar zo? En belangrijker nog, worden die verwachtingen dan ook werkelijkheid? Is er wel visie? En past die bij de medewerkers? Wat het ook is, er is veel beweging. We merken dat zelf ook; worden benaderd of we de overstap niet willen maken. Maar waarom zouden we? We kunnen ons werk ook in eigen beheer doen, naar eigen inzichten. Met visie. Als je dat kan, dan wil je toch niet weggaan?

Ook groeien we niet snel, waarom zouden we ook? We willen mooie dingen doen, leuk werk en dat met een beperkt aantal mensen. The end of the day, als je veel mensen aan boord hebt moet je ze natuurlijk ook betalen. En dat betaalt de klant dan uiteindelijk weer.

In ieder geval, dat zou het meest logisch zijn.

Opvallend in deze periode, is de constatering dat onze mensen echt goede vrienden zijn. For better and for worse. We houden onze relaties warm, ook als we niet samen in een project zitten. Ook als we niet bij jou als opdrachtgever kunnen plaatsen. Onze klanten weten dat en het zal je niet verbazen dat we dan ook altijd met hen in contact blijven. Soms moet er een jaartje rust zijn op dat vlak, jammer natuurlijk. Maar in the end zien wij elkaar natuurlijk na zo’n jaartje gewoon weer. Fijn!

DutchDare timmert aan de weg, laat dat duidelijk zijn. We hebben de nodige oplossingen kunnen bieden voor onze klanten. We hebben kunnen adviseren. We hebben kunnen leren. Het belangrijk ste issue dat elke keer weer aan de orde komt; hoe ziet de wereld er tussen nu en vijf jaar uit? Wie het weet mag het zeggen. Ook die wijsheid hebben wij niet in pacht. Wat wel helpt is dat wij onszelf continu willen ontwikkelen. Continu meer kennis op voor onze klanten én onszelf relevante gebieden. En natuurlijk gata het dan om onderwerpen als BigData, Cyber Threat, Disruptive enzovoorts. Hoe ziet de wereld er voor onze klanten uit; nu en in de toekomst. Wat betekent de komst van disruptive (technology) voor jouw organisatie. Hoe verandert het business model? Wie zijn nieuwe spelers in jouw markt.

Dat is wat ons drijft: inhoud. Eigenlijk is het mooiste gesprek met een klant het gesprek waarna je deze achterlaat met iets om over na te denken. Al je dat keer op keer weet te realiseren denk je cht mee met de klant. En dan gaat het niet meer om de vraag: heb je nog een project controller nodig? Maar wel om de vraag: hoe verandert jouw control organisatie als je meer gaat innoveren.

Ik heb elke dag weer een uitdagende en inspirerende werkdag. Jij ook? Ik gun het je van harte!

Zelf ervaren? Neem contact met ons op! Inschrijven kan natuurlijk ook direct door deze link te volgen