nl
nl

Adviseur P&C – Zuid-Holland

Adviseur

P&C

Een van onze opdrachtgevers, een maatschappelijk betrokken organisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen voor een Adviseur P&C. Deze vaste baan kan op korte termijn starten.

  • Nederland - Zuid-Holland
  • Gezondheids- en welzijnszorg - Intramurale gezondheidszorg
  • 40 uur per week
  • Vacature-ID:1525,1565

Organisatie

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de planning & control cyclus waarbij het maandelijks analyseren van de cijfers d.m.v. KPI’s, normeringen en benchmarks, het maandelijks opstellen van prognoses en van jaarlijks de locatiebegrotingen de belangrijkste pijlers zijn. Deelname aan projectgroepen, het opstellen van businesscases, support bij beoordeling offertes/contracten behoren ook tot de werkzaamheden. Grote affiniteit met het signaleren, initiëren en monitoren van proces- en systeemverbeteringen is belangrijk om kwaliteitsslagen te blijven maken (Binnen de organisatie en binnen de afdeling).Vooruit kijken en schakelen met locatiemanagers, het vermogen om mensen te verbinden, leergierig zijn en een positieve instelling hebben, zijn belangrijke eigenschappen voor deze rol. Jouw denkkracht is essentieel om de bedrijfsmatige voorwaarden te creëren om de inhoudelijke ambities van de organisatie te verwezenlijken. Als je het leuk vindt om de samenwerking met collega’s zowel binnen als buiten het team aan te gaan en om buiten de gebaande paden te treden, ben je van harte welkom.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een gedegen financieel-economische hbo/wo-opleiding.
  • Jij bent een zelfstandige kracht, maar begrijpt dat teamwork de sleutel tot succes is.
  • Problemen zie jij als kansen, met een positieve instelling en de drive om resultaten te boeken.
  • Jouw analytisch denkvermogen brengt structuur en eenvoud in complexe situaties.
  • Initiatief nemen en eigenaarschap tonen zijn jouw tweede natuur.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.