nl
nl

Interim Administrateur (Gemeente) – Midden van het land

Introductie Een van onze opdrachtgevers, een kleine gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Administrateur. De opdracht start 1 september, vraagt een inzet van 32 uur per week en heeft een looptijd van tenminste 7 maanden.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim AO/IC specialist (gemeente). De opdracht start begin september, heeft een looptijd van tenminste 4 maanden en vraagt een inzet van 24 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een publieke organisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Financial Controller. Het betreft een vaste baan. Ben jij die professional die cijfermatig sterk is en in staat is kritisch met de business mee te denken? Lijkt een combinatie van financiƫle advisering, risicomanagement en het maken van...
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een waterschap, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Manager Projectbeheersing. Deze opdracht heeft een looptijd van 12 maanden, kan maximaal 36 maanden verlengd worden en vraagt een part-time inzet van 24 uur per week. De startdatum is begin oktober 2021.
Lees verder