nl
nl

Interim Business Controller – Eemnes

Interim

Business Controller

Een van onze opdrachtgevers, de BEL-combinatie heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Business Controller. Deze opdracht vraagt een inzet van gemiddeld 20 uur per week en heeft een looptijd van tenminste 3 maanden.

  • Nederland - Utrecht
  • Overheidsinstellingen - Gemeenschappelijke regeling
  • 20 uur per week
  • Vacature-ID:1545

Organisatie

Functie

Invulling geven aan de functie van Business Controller dit betekent de volgende werkzaamheden:

  • Je analyseert jaarstukken van grotere gesubsidieerde instellingen en beoordeelt mede businesscases of stelt deze mede op. Je ondersteunt en adviseert het management van het team in de bedrijfsvoering. Je zorgt voor de financiële advisering op de business naar beleidsadviseurs. Je fungeert als liaison voor team MO met de adviseurs/accounthouders Planning & Control.
  • Jouw belangrijkste opdracht is ervoor te zorgen dat het team maatschappelijke ontwikkeling “in control” is, en je gebruikt daarbij o.a. managementrapportages en adviezen en alles wat je daarnaast nodig hebt, om dit te bereiken.

Functie-eisen

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als business controller binnen een gemeente.
  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau.
  • Aantoonbare werkervaring met BBV voorschriften (benoem dit duidelijk in het cv).
  • Aantoonbare werkervaring binnen het Sociaal Domein (benoem dit duidelijk in het cv).
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.