nl
nl

Interim Financieel Adviseur Sociaal Domein – Regio Amsterdam

Interim Financieel

Adviseur Sociaal Domein

Een van onze opdrachtgevers, een ambtelijke samenwerkingsorganisatie van twee gemeenten in Noord-Holland, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur Sociaal Domein. Deze opdracht vraagt een inzet van gemiddeld 28 uur per week en heeft een looptijd van tenminste 9 maanden. Deze positie komt vacant wegens het vertrek van een collega. Maximaal 1 dag thuis werken is in overleg mogelijk.

 • Nederland - Noord-Holland
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 28 uur per week
 • Vacature-ID:1487

Organisatie

Functie

Voor de gemeente Amstelveen zoekt dutchdare international een Financieel Adviseur met ervaring in het Sociaal domein. Deze adviseur is een goede gesprekspartner voor afdelingen die zich binnen het Sociaal Domein bezighouden met welzijn, de WMO-voorzieningen, Sport, Onderwijs en Kunst en cultuur. Je bent de gesprekspartner voor management en beleidsmedewerkers. Als financieel deskundige adviseer je over de ontwikkeling van budgetten en nieuwe regelingen, je monitort deze en je zorgt ervoor dat de financiële data betrouwbaar wordt vastgelegd en verantwoord ten behoeve van de P&C-producten. De financieel adviseur P&C is werkzaam voor de AA-organisatie, een ambtelijke samenwerkingsorganisatie van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer.Jij adviseert over business cases (beleidsvoorstellen, exploitaties en vraagstukken), je profileert je als business partner en je denkt mee hoe we beleid effectief en efficiënt kunnen inzetten en uitvoeren.Je coördineert één of meerdere P&C-producten voor het Sociaal domein waarbij je zorgdraagt voor complete documenten. Het opleveren van het P&C document doe je samen met de procescoördinator (“verloopt alles op tijd”) en eindverantwoordelijke van het P&C product (“aanleveren naar bestuur”).Jij bent actief betrokken bij de ontwikkelingen in het Sociaal domein en kent de lange termijn agenda van de betrokken afdelingen daar waar het de financiën betreft. Je bent onderdeel van een team van financiële collega’s die ook werken in het Sociaal domein en draagt hier actief bij aan de vraagstukken en de P&C-werkzaamheden die voorliggen.Jouw belangrijkste werkzaamheden daarbij:

 • Financieel advies aan de vakafdelingen in het Sociaal domein.
 • Coördineren van één of meerdere P&C-producten voor het Sociaal domein waarbij je zorgdraagt voor complete documenten.
 • Opleveren van betrouwbare cijfers en tekstuele toelichtingen voor de programma’s uit de P&C stukken.
 • Het ondersteunen van collega adviseurs bij financiën.

Functie-eisen

 • Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde hbo opleiding in economische richting.
 • Op CV aantoonbaar werkervaring met Key2Fin bij een gemeente.
 • Op CV aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring als Financieel Adviseur bij een gemeente, opgedaan in de afgelopen 10 jaar.
 • Op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring met het Coördineren van één of meerdere P&C-producten voor het Sociaal domein binnen een gemeente opgedaan in de afgelopen 7 jaar
CompetentiesJe beschikt over competenties zoals: Analytisch, communicatief vaardig en proactief. Je vindt samenwerken belangrijk. Je richt je op betrouwbare cijfers en bent nauwkeurig. Je hebt een drive om zaken voor elkaar te krijgen en begrijpt dat iedereen een rol heeft bij de totstandkoming van het boekwerk. Jouw expertise helpt de financieel adviseurs bij lastige vraagstukken en timingsproblemen.De kernwaarden van de organisatie zijn klantgericht, resultaatgericht en betrouwbaar. Deze passen bij de manier waarop jij je werkzaamheden uitvoert.Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.