nl
nl

Interim Administrateur (Gemeente) – Midden van het land

Introductie Een van onze opdrachtgevers, een kleine gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Administrateur. De opdracht start 1 september, vraagt een inzet van 32 uur per week en heeft een looptijd van tenminste 7 maanden.
Lees verder
Introductie Voor een van onze opdrachtgevers, een gemeente, selecteert DutchDare International een ervaren Teamleider Maatschappelijke Opgave. De opdracht start begin september, heeft een looptijd van tenminste 6 maanden en vraagt een inzet van 32-36 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim AO/IC specialist (gemeente). De opdracht start begin september, heeft een looptijd van tenminste 4 maanden en vraagt een inzet van 24 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een non-profit instelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim P&O Adviseur. De opdracht heeft een looptijd van minimaal 7 maanden, heeft een optie op verlenging en vraagt een inzet van 24 uur per week. Deze tijdelijke vacature ontstaat vanwege zwangerschaps- en ouderschapsverlof binnen de afdeling...
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een lokale overheidsinstelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim CISO. De opdracht start op korte termijn en heeft een looptijd van tenminste 4 maanden (met optie op verlenging). De gevraagde inzet is part-time, 2 dagen per week dus uitstekend te combineren met een andere opdracht.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een publieke organisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim HR Adviseur. Deze opdracht start op korte termijn, heeft een looptijd van minimaal 6 maanden en vraagt een fulltime inzet. Er geldt een optie op verlenging.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een publieke organisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Financial Controller. Het betreft een vaste baan. Ben jij die professional die cijfermatig sterk is en in staat is kritisch met de business mee te denken? Lijkt een combinatie van financiƫle advisering, risicomanagement en het maken van...
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een waterschap, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Manager Projectbeheersing. Deze opdracht heeft een looptijd van 12 maanden, kan maximaal 36 maanden verlengd worden en vraagt een part-time inzet van 24 uur per week. De startdatum is begin oktober 2021.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een publieke organisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Projectleider Informatiebeheer. De opdracht start eind juli, heeft een looptijd van tenminste 6 maanden en vraagt een fulltime inzet (36 uur per week). Er geldt een langlopende optie op verlenging.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een middelgrote gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Adviseur P&O. De opdracht start begin augustus en heeft een looptijd van tenminste 3 maanden. de gevraagde inzet is fulltime (36 uur per week).
Lees verder